VALET PARKING

Valet Parking

Wilt u de gasten bij aankomst van van uw evenement in Groningen stijlvol ontvangen? Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. U kunt de chauffeurs van Car Class inschakelen voor alle chauffeursdiensten tijdens uw evenement.

Hoe werkt een Valet Parking?

Uw gasten rijden naar de entree van het evenement, waarna één van de chauffeurs van Car Class zich over de auto ontfermt. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Na afloop van het evenement kunnen uw gasten hun auto snel ophalen bij het verlaten van uw evenement. De chauffeurs zorgen dat de auto op tijd klaarstaat.

Tarieven en aanvraag valet parking

Ieder evenement is uniek en daarom bespreken we graag met u het aantal benodigde chauffeurs voor uw evenement om de valet parking zo soepel en economisch mogelijk te laten verlopen. Bij deze service hanteren wij een uurtarief van € 29,35 per uur (excl. BTW) per chauffeur. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333) voor informatie, offerteaanvragen en reserveringen van een valet parking.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN