PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur in Groningen

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? De service van een privechauffeur wordt steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven! Ook als u niet kunt rijden vanwege medische redenen, zoals gescheurde enkelbanden of een gebroken arm is een eigen chauffeur een uitkomst!

Voordelen van een privechauffeur

 • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
 • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Groningen brengt.
 • De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
 • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.

  Privechauffeur Groningen

  Ons voordelige tarief voor een privechauffeur

  Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 29,35  per uur excl. BTW..

  Snel en voordelig een privechauffeur in Groningen

  Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in de regio Groningen per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Groningen reserveren. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een privechauffeur in Groningen door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

  OFFERTE AANVRAGEN