DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Groningen

Met uw eigen auto iedere dag van Groningen naar een bestemming in Nederland? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur in Groningen kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

 • Voordelen van een directiechauffeur op afroep in Groningen

  Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.

 • Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
 • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
 • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
  Directiechauffeur Groningen in pak

  Stappenplan aanvraag directiechauffeur

  =

  Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

  Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.
  =

  Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

  De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.
  R

  Stap 3: Feedback en evaluatie.

  In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

  Per direct op zoek naar een directiechauffeur in Groningen?

  Het standaardtarief voor een directiechauffeur is €43,10 per uur excl. BTW. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in Groningen door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

  OFFERTE AANVRAGEN