STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur op afroep in Groningen

Benieuwd naar de mogelijkheden om reistijd in effectieve werktijd om te zetten? Een studentchauffeur neemt het rijden van u over zodat u comfortabel achterin uw eigen auto kan doorwerken. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur voor u klaar staat.

Studentchauffeur op afroep:

 • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Groningen kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
 • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
 • U betaalt voor een studentchauffeur in principe geen voorrijkosten.
 • Tijdens de reis van of naar Groningen kunt u ongestoord doorwerken.

  Studentchauffeur Groningen

  Tarieven

  Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Nog nooit gebruik gemaakt van een student chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW).

  Vraag direct online een studentchauffeur aan

  Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een chauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een chauffeur in Groningen door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

  OFFERTE AANVRAGEN