Directiechauffeur Groningen

Met uw eigen auto iedere dag van Groningen naar een bestemming in Nederland? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Voordelen van een directiechauffeur op afroep in Groningen

  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  • Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
  • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
  • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class maakt met u een afspraak om alle wensen met betrekking tot uw directiechauffeur te bespreken. Op basis van dit gesprek maakt de accountmanager voor u een selectie uit het chauffeursbestand. Na vergelijking wordt de voor u meest geschikte directiechauffeur aangesteld voor een proefperiode.

Stap 2: Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

Stap 3: Evaluatie en feedback. Samen met uw accountmanager worden de werkzaamheden van uw directiechauffeur geëvalueerd. Ook tussentijds kunt u met behulp van onze Klanten Portal feedback geven op de prestaties van uw chauffeur.

Per direct op zoek naar een directiechauffeur in Groningen?

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in Groningen door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).