Chauffeursdiensten

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Onze chauffeursdiensten bieden ook in dat geval uitkomst! Het vervoer met uw eigen chauffeur vanuit Groningen is daarbij vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken en er zijn nog veel meer voordelen te bedenken!

Enkele voordelen van chauffeursdiensten op een rij

  • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
  • Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
  • Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.

Overzicht van alle verschillende chauffeurs

Studentchauffeur Bij het inhuren van een studentchauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Een eerste rit met studentchauffeur bieden wij aan voor € 14,50 per uur excl. BTW.

Privechauffeur Met een privechauffeur van Car Class gaat u veilig en verzekerd vanuit Groningen op pad voor € 18,75 per uur excl. BTW.

Directiechauffeur Als uw voorkeur dus uitgaat naar een officieel opgeleide chauffeur, dan zijn onze directiechauffeurs met CCV-D1 diploma voor u de beste optie! Bij het gebruik van een directiechauffeur wordt een uurtarief van € 30,50 (excl. BTW) gerekend.

Een chauffeursdienst aanvragen

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten? Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie! Door onze unieke werkwijze zijn onze chauffeursdiensten 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ervaar vandaag nog het gemak van chauffeursdiensten en neem contact op via 088-CHAUFFEUR (088-2428333)!